Výstava ŽENSKÁ KRÁSA

Srdečne Vás pozývame na výstavu obrazov amatérskeho umelca Daniela Borisa s názvom

ŽENSKÁ KRÁSA

Vernisáž výstavy s uskutoční v piatok 13. mája o 16:00 hod vo vestibule Domu kultúry v Kanianke.

O hudobnú produkciu sa postará duo Dominika Rybárová a Adrián Rajnoha.

Výstava potrvá až do 29. mája 2022.

 

AKTUALIZOVANÉ:

Vernisáž výstavy sa konala v komornej atmosfére. Keď sme plánovali termín vernisáže, vôbec sme si neuvedomili, že sa koná v piatok trinásteho. A ako to už býva, čo sa môže pokaziť sa pokazí. Piatok trinásteho nič neostal dlžní svojej povesti. Prichádzala sa jedna nepríjemnosť za druhou. Vystavujúci umelec Daniel Boris sa zranil pri športe, takže na výstavu dorazil za pomoci dvoch barličiek. Avšak humor ho napriek tomu neopúšťal a s úprimnosťou odpovedal, na všetky otázky o jeho tvorbe.

Ďalšou nepríjemnosťou bol fakt, že niektorí pozvaní uprednostnili hokej pred kultúrou 🙂 a čerešničkou na torte bol fakt, že gitarista a zvukár, ktorý mal na vernisáži sprevádzať speváčku, nedorazil, lebo mu auto vypovedalo poslušnosť a nebol čas zohnať iný prepravný prostriedok. Speváčka Dominika, ale ukázala, že ju nič len tak neprekvapí a zaobstarala si gitaru, všetko nazvučila, odohrala a odspievala celý koncertík, síce v okresanej podobe ale o to srdečnejšie.

Všetkým ďakujeme za účasť a veríme, že sa stretneme pri nejakej ďalšej vernisáži, ktorá sa nebude konať piatok trinásteho 🙂 .